Upcoming

Agenda

28

april

Meeting ‘Empowering your future’

Vrijdag 28 april 2023  |  18:00 U

A start-up meeting for people who are interested in developing their (enterpreneurial) skills.

Onlangs georganiseerd

19

December

Workshop Non-violent communication

Maandag 19 december 2022  |  17.00 – 18.30 u  | HAN

Deze workshop organiseren we samen met de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Voertaal is Engels.

HAN: Kapittelweg 33, ruimte Oasis (International Social Work)

23

November

Creative cloth swap

woensdag 23 november 2022  |  16.00 – 18.30 u  |  wijkfabriek

Kies wat je leuk vindt en neem zelf ook wat kleding mee, als je wilt. Deze activiteit is gericht op community building, maar met een link naar waar we voor staan: duurzaamheid en circulariteit.

Wijkfabriek: Koninginnelaan 1 Nijmegen

08

November

Big Event

Dinsdag 8 november 2022  |  18.00 – 20.00 u  |  Wijkfabriek

Ben je nieuw hier en wil je mensen leren kennen om ideeën uit te wisselen? Wij nodigen je uit voor een interculturele avond waar we informatie delen over ons project voor startende ondernemers.
Kom naar de Wijkfabriek, Koninginnelaan 1 Nijmegen.

Inspiratie

We stimuleren nieuwkomers om een maatschappelijke onderneming op te zetten. Dat hoef je niet alleen te doen. We willen elkaar inspireren, nieuwe ideeën uitwerken en problemen oplossen. Samen zijn we sterker.

Promotie

Als groep van startende ondernemers werken we samen aan onze promotie. We hebben een gemeenschappelijke noemer: nieuwkomers die bijdragen aan een mooiere wereld. Die boodschap willen we samen uitdragen.

Maatschappelijke impact

Met onze start-ups willen we een positieve bijdrage leveren aan de wereld. We zijn duurzaam en inclusief en we hebben oog voor maatschappelijk welzijn. We willen elkaar helpen om een stap extra te zetten naar een beterre wereld.

Trainingen

We organiseren trainingen die jou als ondernemer sterker maken. Bijvoorbeeld trainingen over motivatie en brainstormen, maar ook heel praktisch over bijvoorbeeld social media en over regelgeving.

Ondernemingsplan

We denken met je mee over jouw ondernemingsplan en over hoe je jouw onderneming sterker kunt maken en meer positieve maatschappelijke impact kunt hebben.

Inclusief

We zijn er voor alle nieuwkomers. Misschien is direct een eigen bedrijf starten een te grote stap. En ben je meer op zoek naar bijverdiensten. Ook dan willen wij een steentje bijdragen.

Intervisie

Wij hebben als Connected niet een antwoord op al je vragen. Natuurlijk roepen we de hulp van experts in, maar het is juist de bedoeling dat we met elkaar meedenken. Bij vragen kunnen we elkaar helpen.

Praktische ondersteuning

Hulp nodig bij het vinden van huisvesting, belastingzaken of allerlei andere praktische dingen waar je als ondernemer tegenaan loopt? We ondersteunen je daarbij.