Nieuwe deelnemers

Samen op reis

Connected is een productiehuis voor startende ondernemers. We ondernemen gezamenlijk de reis van het starten van een eigen bedrijf en ondersteunen elkaar met adviezen, tegenspraak, een helpende hand en het gezamenlijk naar buiten treden.

Gedurende onze reis kunnen steeds weer nieuwe deelnemers opstappen en deelnemers maken de reis mee zolang die voor hen meerwaarde heeft. Gedurende die tijd zijn ze mede-eigenaar van de coöperatie die Connected is.

Enkele startende ondernemingen behoren evenwel tot de vaste deelnemers, omdat ze voor de kracht van de coöperatie van essentieel belang zijn. Het gaat om start-ups op het gebied van communicatie, participatie en financiering.

We zijn onlangs gestart met de volgende deelnemers:

Opinie- en participatiebureau Symbiose

Opinie- en participatiebureau Symbiose

Opinie- en participatiebureau Symbiose richt zich met name op participatie in wijken. Daarbij hebben we een bijzonder oog voor diversiteit en inclusie: iedereen mag gehoord worden.

Taalschool Dar al Yasmin

Taalschool Dar al Yasmin

Deze taalschool biedt Arabische en Nederlandse lessen aan. Voor volwassenen en kinderen. Online in Europa en live in NIjmegen. Binnenkort starten we met een taalcafé.

Verhalenwinkel

Verhalenwinkel

De Verhalenwinkel brengt mensen tot elkaar door middel van verhalen. We zijn gespecialiseerd in verhalen uit andere culturen, zingevingsverhalen en storytelling als middel tot samenwerking.

Web- en appontwikkelaar Shake Hands

Web- en appontwikkelaar Shake Hands

Shake Hands richt zich op het ontwerpen van websites en op het programmeren van software waar de samenleving mooier van wordt. Onder andere met het ontwikkelen van een platform dat consumenten helpt in hun wens om duurzaam te kopen.

Open Up Network

Open Up Network

Onze media-activiteiten hebben we ondergebracht in Open Up Network. Binnen deze start-up gaan we experimenteren met verschillende nieuwe en oude communicatievormen, zoals podcasting, internetradio en posterdesign.

Alife

Alife

Alife is een platform voor het uitwisselen van plekken en tochten dichtbij huis. Het gaat niet om de meest fancy reizen, maar ook dichtbij zijn er veel plekken die verhalen over schoonheid en die gelegenheid bieden tot bezinning of gewoon om verfrissend uit…